Μονό Αποδεκτό - Παρολί - Συστήματα

Αξιολόγηση Χρήστη: 1 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

   Μονό Αποδεκτό είναι η επιλογή μόνο ενός αγώνα στο δελτίο. Μπορεί όμως να αναφέρεται και σε διπλό γεγονός στον ίδιο αγώνα, πρέπει όμως να επαληθευτούν και τα δύο ταυτόχρονα για να θεωρηθεί κερδισμένο, πχ. "1 και over 2,5" σημαίνει νίκη της γηπεδούχου ομάδας και πάνω από 2,5 γκολ συνολικά στον αγώνα.

Η Κατανομή Poisson στην πρόβλεψη αποτελέσματος

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

   Η κατανομή Poisson είναι μια συνάρτηση κατανομής που εκφράζει πιθανότητες για διάφορα αποτελέσματα. Έτσι εκτός των άλλων σε συνδυασμό με μερικά ιστορικά στοιχεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον υπολογισμό των γκολ που θα πετύχει κάθε ομάδα σε μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Απολογισμός ...

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

   Τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν πλέον τελειώσει, ελάχιστα είναι και θα παρμείνουν σε εξέλιξη κυρίως από τις βόρειες χώρες και την Αμερική - Βραζιλία, ευκαιρία λοιπόν να κάνουμε μια αναδρομή για το τι έχουμε πετύχει από την αρχή της χρονιάς και να αναπροσαρμόσουμε την τακτική επιλογής και συνδυασμού των αγώνων, με σκοπό όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Αριθμοί ή Γνώση

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

   Θεωρίες για την πρόβλεψη γεγονότων υπάρχουν πολλές, χωρίς πάντως κάποια να αγγίζει την τελειότητα, ενώ αν χρησιμοποιήσεις αρκετές ταυτόχρονα θα καταλήξεις στο τίποτα !!! Έτσι και για την πρόγνωση ποδοσφαιρικών αγώνων υπάρχουν αρκετές προσεγγίσεις μια και οι παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα είναι πάρα πολλοί.

Στον αστερισμό του στοιχήματος.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

   Βλέποντας κάποιος για πρώτη φορά ένα κουπόνι στοιχήματος το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό του είναι "Αυτό το παιχνίδι μου φαίνεται εύκολο. Πολλά πρωταθλήματα, πολλοί αγώνες, ισχυρές και αδύναμες ομάδες, πολλοί συνδυασμοί, εύκολα θα επιλέξω 2-3 αγώνες για να κερδίσω και αν το κάνω καθημερινά θα κερδίζω συνέχεια." Μπορώ όμως; Είναι όπως φαίνεται;  

Σελίδα 1 από 2

© 2015-2021 StatsForBet. Στατιστικά - Προγνωστικά αγώνων ποδοσφαίρου.